Werkgever

Wanneer u op zoek bent naar medewerkers tijdelijk of voor langere tijd, parttime of fulltime in de productie, logistiek, schoonmaak of techniek dan zijn wij nieuwsgierig naar u en uw organisatie. Laat ons weten waar u naar op zoek bent of waar wij u bij kunnen ondersteunen.

Diensten Unie-Pool

Sinds 2004 is Unie-Pool voor veel organisaties een betrouwbare partner in de flexbranche. Unie-Pool is een pragmatisch bedrijf zonder fratsen met praktische oplossingen. Samenwerking met ons bedrijf betekent dat u 100% ontlast wordt. U kunt erop vertrouwen dat uw personele bezetting en productiviteit gegarandeerd is. Dat maakt dat uw productiechefs zich kunnen richten op hun core business. Unie-Pool kent geen kantoortijden maar is 24/7 bereikbaar. Hierdoor kunnen wij snel, efficiënt en adequaat handelen.

Uitzenden

Uitzenden via Unie-Pool betekent voor uw organisatie: flexibiliteit, kostenbesparing, gemak en het vermijden van ziekte risico’s. Onze rekruiters hebben een groot netwerk in o.a. Polen en Letland waar zij de mensen contracteren die in Nederland graag tijdelijk of voor langere tijd willen werken, leren en wonen.

Detacheren

Detacheren via Unie-Pool betekent voor uw organisatie: flexibel, maar toch de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode.  De zekerheid van extra medewerker(s) bij een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker binnen uw organisatie, bijvoorbeeld. Daarbij wordt u ontlast van de administratieve handelingen en risico’s van ziekte.

Met Unie-Pool bent u verzekert van een proactieve, oplossingsgerichte en meedenkende gesprekspartner.

Aanmelden vacature

Direct uw vacature aanmelden? Wij nemen uw werk uit handen!

Wij staan samen met onze flexmedewerkers voor u klaar en komen graag met u in contact. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op: